YCOM i PerNoDirRes.cat sumen esforços per potenciar els continguts musicals

Compartir

Estem molt contents d’anunciar l’acord de col·laboració amb el portal digital i musical www.pernodirres.cat, especialitzat en festivals, concerts, videoclips i estrenes. La web va néixer a principis de 2013 i des de llavors ha estat una referència en contingut musical i en català.

Fruit de l’acord, ycom.cat incrementarà aquell contingut relacionat amb el 2.0 i la música, com ara novetats i consells sobre Spotify, llistes populars a Shazam, els videoclips més escoltats a YouTube o aplicacions relacionades amb la musical. El responsable de PNDR, Marc Clapés, és el nou editor de la categoria entreteniment, que gestionarà l’usuari de Twitter @ycommusica, actualment amb més de 13.500 seguidors. Per altra banda, els dos portals també compartiran contingut, banners, ginys, menció a xarxes socials, cobriment d’esdeveniments, entre d’altres.

La col·laboració és només l’inici d’una nova etapa del #projecteY, que busca teixir més complicitats a la xarxa amb diferents mitjans, blogs i empreses, sempre amb l’objectiu de potenciar el contingut digital i temàtic en català. Al setembre presentarem la feina feta durant els últims mesos que permetrà definitivament esdevenir una corporació de mitjans digitals de referència.

YCOM i PerNoDirRes.cat sumen esforços per potenciar els continguts musicals
Valoreu aquesta publicació

Etiquetes: