YCOM i PerNoDirRes.cat sumen esforços per potenciar els continguts musicals

Compartir

Estem molt contents d’anunciar l’acord de col·laboració amb el portal digital i musical www.pernodirres.cat, especialitzat en festivals, concerts, videoclips i estrenes. La web va néixer a principis de 2013 i des de llavors ha estat una referència en contingut musical i en català.

Fruit de l’acord, ycom.cat incrementarà aquell contingut relacionat amb el 2.0 i la música, com ara novetats i consells sobre Spotify, llistes populars a Shazam, els videoclips més escoltats a YouTube o aplicacions relacionades amb la musical. El responsable de PNDR, Marc Clapés, és el nou editor de la categoria entreteniment, que gestionarà l’usuari de Twitter @ycommusica, actualment amb més de 13.500 seguidors. Per altra banda, els dos portals també compartiran contingut, banners, ginys, menció a xarxes socials, cobriment d’esdeveniments, entre d’altres.

La col·laboració és només l’inici d’una nova etapa del #projecteY, que busca teixir més complicitats a la xarxa amb diferents mitjans, blogs i empreses, sempre amb l’objectiu de potenciar el contingut digital i temàtic en català. Al setembre presentarem la feina feta durant els últims mesos que permetrà definitivament esdevenir una corporació de mitjans digitals de referència.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: