YCOM i Racó Català signen un acord de col·laboració

Compartir

Ambdues publicacions en línia arriben a un acord per compartir titulars i enllaçar-se mútuament.

Racó Català, un dels portals, comunitat i mitjà de comunicació més veterans de la internet catalana, i YCOM, el lloc web de referència dedicat a les TIC i l’entreteniment digital, anuncien als seus lectors de la signatura d’un acord de col·laboració que els portarà a compartir continguts i audiència.

Aquest acord es materialitzarà en la col·locació d’un giny (widget) a les pàgines de Racó Català que permetrà als lectors d’aquesta publicació de referència accedir als continguts d’YCOM. De la mateixa manera, un giny a les pàgines d’YCOM, facilitarà als lectors d’aquesta publicació veure els titulars de les notícies publicades a Racó Català per tal de poder-les llegir.

COTktkcVAAAuhq-

A més de compartir titulars i continguts a les respectives pàgines web, la col·laboració entre ambdues publicacions en línia també abraçarà les xarxes socials, fent difusió encreuada dels respectius continguts en els perfils de les xarxes socials tant d’YCOM com de Racó Català.

Aquest serà un acord obert, el qual s’anirà ampliant i adaptant segons les necessitats del moment i les noves tendències que vagin sorgint, abraçant noves xarxes socials, incidint en la cobertura d’esdeveniments relacionats amb les TIC, i cooperant en els desplegaments on ambdues publicacions puguem coincidir. Tant des de Racó Català com des d’YCOM esperem i desitgem que aquest acord doni els seus fruïts de cara als lectors d’ambdues publicacions, i contribueixi també a vertebrar l’espai comunicatiu en català a Internet, especialment en l’àmbit de les noves tecnologies.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)