YCOM i Revista Trend sumen forces: tecnologia i tendències, en català

Compartir

Els portals anuncien una col·laboració que permetrà enfortir el sector comunicatiu en la nostra llengua en cadascuna de les seves àrees.

Revista Trend i YCOM anuncien avui l’inici d’una relació de col·laboració a través de la qual els continguts d’ambdues publicacions es veuran enriquits amb les aportacions i l’experiència dels seus equips.

Després d’un any i mig funcionant com a blog, al setembre del 2014, TREND va fer un pas endavant cap a la professionalització amb la intenció de convertir-se en el portal multimèdia per excel·lència sobre entreteniment, tendències i lifestyle en la nostra llengua.

Compartint el mateix esperit innovador i la voluntat de reforçar l’oferta comunicativa en català, els equips d’ycom i Trend treballen ja junts establint sinergies en la creació, publicació i difusió dels continguts. Una unió de forces que beneficiarà i enfortirà ambdues plataformes. La nostra comunitat apreciarà els resultats de la suma d’una tan àmplia i actual àrea com la tecnologia i la diversitat de temàtiques que generen els camps de l’entreteniment (música, cinema, televisió i els seus protagonistes), la moda i el lifestyle.

Seguiu connectats i descobriu tot el que estem preparant durant les pròximes setmanes!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: