183 milions de dòlars, benefici de Megaupload

Compartir

Les dades publicades per l’FBI fan adonar-se de la situació. Xifres d’escàndol són les que suma Megaupload i tota la seva xarxa de serveis per a tothom.

Les dades filtrades en el document de l’FBI per la detenció dels treballadors i directius de Megaupload han estat esgarrifadores. I fem un petit resum de les grans quantitats que movien entre els comptes de les empresesInfraestructura tècnica

Espai propi

 

Megaupload alquilava l’espai, infraestructures i ample de banda d’algunes companyies i datacenters. En particular dos: Carpathia Hosting que estava localitzada a Dulles, Virgina (Estats Units), Cogent Communicactions situada a Washington DC i Virgina i Leaseweb que esta als Països Baixos.

Megaupload tenia 25 petabytes d’espai per guardar contingut i repartits en uns 1000 servidors de Carpathia. A Cogent, alquilava 36 servidors que estaven a Washington DC i França. Per últim tenia 690 servidors a Leaseweb comprats per a Megaupload.

Beneficis econòmics

 

Fixant-se amb el document de l’FBI, Paypal que servia per ingressar els diners de les comptes premium de Megaupload desde el 25 de novembre de 2006 al juliol del 2011 Paypal va rebre més de 110 milions de dòlars.

També es fa un recompte de 40 milions de dòlars en transsaccions bancaries per pagar allotjament, infrastructures o vaixells d’alta gamma.

MoneyBookers competència directe de Paypal va fer transaccions a Megaupload per més de 5 milions de dòlars.

Adbrite, proveïdor de publicitat va pagar 840.000 dòlars a Megaupload.

PartyGaming, va pagar 3 milions de dòlars per serveis de publicitat.

A més dels beneficis obtinguts per un servei de la casa, Megaclick.com que va generar més de 25 milions de dòlars.

A més Megaupload va arribar a utilitzar Google Adsense però segons el document el maig del 2007 Google es va posa en contacte amb Kim Dotcom per comunicar-li que s’havia suspes la compte.

Total

Si sumem tots els resultats dels beneficis econòmics dona una xifra de 183.840.000 dòlars. Quin benefici més gran. Per això el creador Kim, gastava la gamma de cotxes que hem vist ara filtrada per internet.

Font: Alt1040

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: