2013 podria ser l’any de les pantalles d’alta definició

Compartir

Una diapositiva presumptament filtrada des d’Intel indica que a partir de l’any vinent començarem a veure pantalles a l’alçada de la Retina Display en dispositius que no són d’Apple.

El lloc web Liliputing va publicar fa uns pocs dies una diapositiva presumptament treta d’una presentació interna de la multinacional Intel en la qual s’indicava que a partir de l’any vinent, els dispositius electrònics començaran a presentar pantalles amb resolucions iguals o superiors a la retina display d’Apple.

La diapositiva filtrada des de Liliputing

La diapositiva filtrada des de Liliputing

Concretament, la diapositiva es titula “2013+ rich displays: high pixel density” que, traduït i adaptat amb una certa llibertat, vindria a significar “pantalles riques del 2013 en endavant: alta densitat de píxels” i presenta una sèrie de resolucions màximes a les que podrien arribar els gàdgets electrònics:

  • smartphones i reproductors multimèdia amb pantalles de 5 polzades: 1280×800 píxels (això ja està passant, segons indica el lloc web)
  • tablets amb pantalles de 10″: 2560×1440
  • ultrabooks d’11”: 2560×1440
  • ultrabooks de 13″: 2800×1800
  • portàtils de 15″: 3840×2160
  • sobretaules ‘all-in-one’: 3840×2160

La tecnologia Retina Display fa estar a Apple un pas pel davant de la seva competència. Si aquesta la pot atrapar només l’any vinent, li donarà temps a distanciar-se encara més en el mateix aspecte o introduir altres millores que li permetin mantenir el marge d’avantatge davant dels consumidors.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: