21 de setembre: dia internacional de la llibertat en el programari

Compartir

La comunitat del programari lliure celebrarà, dissabte vinent dia 21, una efemèride per donar a conèixer el soft lliure a tot el món i reclamar el seu ús especialment en institucions públiques.

Aquest proper dissabte dia 21, la comunitat del programari lliure celebrarà el seu dia mundial. Aquest serà de caràcter festiu i reivindicatiu, tant per celebrar la seva existència, com per donar-lo a conèixer el públic en general i sol·licitar el seu ús especialment en institucions públiques de tot el món.

A cada país es faran diferents actes i esdeveniments, que podem veure representats en aquest mapa interactiu, a través del qual obtindrem informació sobre el format i la temàtica concreta de cada acte.

Xarrades sobre temes de candent actualitat com Raspberry Pi, Open Data o privacitat de les nostres dades en les xarxes socials, protagonitzaran una efemèride amb esdeveniments que es distribuiran sobre tota la capa de la Terra.

A Catalunya, CALIU (Associació d’Usuaris i Usuàries de GNU/Linux en Llengua Catalana) organitza al Centre Cívic Les Corts de Barcelona a partir de les 10 del matí i fins a les 6 de la tarda, una jornada en la qual es faran xerrades sobre F-Droid, Raspberry Pi o Open Street Map.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: