33 empreses catalanes al Mobile World Congress

Compartir

Per setè any consecutiu, el Departament d’Empresa i Ocupació impulsa la participació d’empreses catalanes a la fira a través d’ACC1Ó i de la DGTSI.

El Mobile World Congress també parlarà català, enguany... ni que sigui una miqueta

El Mobile World Congress també parlarà català, enguany... ni que sigui una miqueta

La Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI), i el Departament d’Empresa i Ocupació, facilita com cada any la presència d’empreses i iniciatives catalanes al Mobile World Congress, l’esdeveniment de referència en matèria de tecnologies mòbils al món. Com a atractiu addicional, enguany el congrés inclourà la presentació de la Mobile World Capital, un nomenament que converteix Barcelona en referent de l’ús de les tecnologies mòbils a nivell mundial del 2013 al 2018.

En aquesta ocasió, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana ACC1Ó i la DGTSI han seleccionat 33 firmes catalanes que es distribuiran en dos espais diferents: el Pavelló Català i l’App Planet. Al llarg de les set edicions del congrés celebrades a la ciutat comtal (des que s’anomenava 3GSM World Congress fins a l’actual denominació), la Generalitat haurà impulsat la participació de 158 empreses catalanes en total.

El Pavelló Català acollirà 8 empreses consolidades del sector (2Embdcom, Albedo Telecom, Emovilia, Genaker, Narada Robotics, Sixtemia, Tempos 21, Urbiótica) i 5 centres tecnològics (Fundació i2CAT, Barcelona Digital Centre Tecnològic, Barcelona Media, CTTC i Neàpolis). A l’APP Planet, l’espai del saló adreçat a tots els actors implicats en el desenvolupament i comercialització d’aplicacions per a smartphones i tablets, s’hi instal·laran més de 200 empreses d’arreu del món, de les quals 20 són catalanes (AddFleet, Itinerarium, Wöwbile Mobile MK, Artificial Solutions, Multiactiva Mobile, Zyncro, BCN Touch, Neosono, Blinzy Studios, Plunge Interactive, Counterpoint, Qitlabs, Down to Moon, Qustodian, Fast Taxi, Slashmobility, Infocket, Soft for You, InQBarna i The Channer).

El Pavelló Català també serà, del 27 al 29 de febrer, l’escenari del Brokerage Event, una sèrie de trobades tecnològiques entre oferents i demandants de tecnologia. En els darrers sis anys, 2.300 empreses de tot el món han participat en aquestes trobades, on han mantingut prop de 4.800 entrevistes. Aquest espai afavoreix la col·laboració entre empreses, centres tecnològics i grups de recerca.

Recordeu que www.imatica.org farà una cobertura especial del congrés, retransmetent per Twitter en directe els principals actes com ara rodes de premsa, presentacions de productes i keynotes (terme anglès, difícil de traduir literalment, però que vindria a significar “sessions magistrals”), publicant vídeos dels terminals i gàdgets més innovadors, i redactant anàlisis en profunditat de les principals línies informatives i d’innovació que deixarà el congrés com a resultat.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: