A partir de la setmana vinent, especial MWC

Compartir

Mobile World Congress 2011La redacció de www.imatica.org en pes es trasllada al recinte firal de Barcelona per a seguir, en directe, el congrés mundial de tecnologies mòbils. Per a enguany, la principal novetat serà el seguiment en viu de les principals presentacions a través de Twitter.

Redacció – Compte enrere per a la inauguració d’una nova edició del Mobile World Congress, que serà oficialment el dilluns dia 14 però que per a la premsa començarà un dia abans, el 13, amb diverses presentacions a càrrec de Samsung, Sony Ericsson, o Nokia.

Com ja ve sent costum en aquesta publicació, durant els dies que duri el congrés farem un seguiment exhaustiu de les novetats que ofereixi, informant sobre els nous productes i serveis que siguin presentats i analitzant el seu possible impacte en el mercat.

Per a aquesta edició, el nostre desplegament de mitjans serà més nombrós que en edicions anteriors, comptant amb la novetat de l’emissió dels actes més importants a través del servei de microblogging Twitter, amb el que si voleu estar al dia de totes les novetats al minut, connecteu-vos amb el nostre Twitter.

Per a enguany es preveu que les principals novetats siguin un tablet de Nokia equipat amb el sistema operatiu MeeGo, nous xips multinucli per a smartphones i tablets de diversos fabricants, el Xperia Play de Sony Ericsson, el Galaxy Tab 2 de Samsung, solucions de 3D per a smartphones, i la presentació de gran nombre de tablets.

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina