A partir del dilluns, especial Mobile World Congress 2010

Compartir

Mobile WOrld Congress 2010La nostra publicació estarà present durant els quatre dies que dura la fira a Barcelona, ciutat des de la qual informarem sobre les principals novetats que ens ofereixi l’esdeveniment i d’aquells “diamants en brut” que considerem també d’interès per als nostres lectors.

Redacció – Aquest vinent dilluns dia 15 començarà a Barcelona una nova edició del congrés mundial de tecnologies mòbils, el Mobile World Congress. Malgrat que cada any més empreses opten per fer els seus grans llançaments lluny d’aquest esdeveniment, el congrés continua aglutinant el bo i millor del sector per a lluir-se i deixar-se veure pels assistents, tant premsa especialitzada com clients, partners i la competència.

Un cop aclarida la presència de Nokia, que fou l’origen de moltes especulacions fa uns mesos, es confirma que Apple continuarà sense assistir, i Google (ara amb gran responsabilitat en el sector per l’èxit que està tenint la seva plataforma Android) només ho farà de manera testimonial. Ambdues empreses continuen amb la seva política de presentar els seus nous productes en actes propis i exclusius, una tendència que sembla que s’està estenent en la indústria, especialment la de la telefonia mòbil.

I és que no en va, la crisi mundial ha afectat especialment el sector firal, en el que -almenys en els certàmens dedicats a les tecnologies- s’està produint un reagrupament d’esdeveniments en el que alguns desapareixen i d’altres en surten enfortits. És el cas del CES d’enguany, que malgrat la crisi sembla haver-ne sortit ben parat i, segons alguns, fins i tot millor que en l’edició anterior.

Aquest replantejament també ha fet reconsiderar a les empreses expositores la seva presència a l’exposició, buscant en alguns casos ser-hi però d’una manera alternativa i més econòmica.

Cobertura de l’esdeveniment

Durant els quatre dies que dura la fira, www.imatica.org comptarà amb presència a Barcelona per acostar als nostres lectors les darreres novetats i tota l’actualitat del que es vagi presentant i debatent en el marc del congrés.

De la mateixa manera, i mantenint la línia que hem consolidat al llarg dels darrers anys, també informarem sobre temes que potser no sortiran en portada dels altres mitjans, però que nosaltres considerem de gran interès per als nostres lectors.

Més informació

Especial Mobile World Congress 2010 a www.imatica.org (actualització constant durant els dies de la fira)

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)