A punt per l’Android de Google

Compartir

Segons han informat alguns directius de Google, el seu sistema operatiu per a telèfons mòbil Android ja estaria a punt per sortir al mercat, i podria veure la llum la setmana vinent de la mà de T-Mobile USA i d’un dispositiu fabricat per HTC.


Analía Lanzillotta – Uns mesos enrere es comentava que la companyia de telefonia tindria a punt el sistema en els seus mòbils recent per a finals d’any però pel que sembla s’ha avançat uns mesos respecte al que s’esperava, tot i que també cal tenir en compte que la presentació oficial d’Android es va fer l’any passat.

El dia clau seria el proper 23 de setembre i d’acord amb el que ha comentat Andy Rubin, el cap de la divisió de mòbils de Google, la rebuda que tingui entre els usuaris aquest primer telèfon seria un dels principals punts per percebre l’èxit o no d’aquest sistema.

Cal considerar que Google està apostant unes quantes fitxes a aquest sistema ja que seria un dels punts forts amb els quals està ampliant la seva proposta, la que ara es limita al món d’Internet. I si bé ningú nega que és la número u en el món en línia, està desitjosa d’arribar a alguns mercats que vagin més enllà del tradicional al què ens té acostumats.

En aquest sentit, amb el seu Android estaria competint directament, per exemple, amb l’iPhone de la pometa, el que durant aquests darrers mesos està essent el centre d’interès amb el seu nou model 3G.

Així que caldrà veure la setmana vinent què passa amb aquest programari per a mòbils i si realment té la rebuda entre els usuaris que tant s’està esperant a Google.

Font:

Informática MasterMagazine > Actualidad – informática

Guillem Alsina