Accedeix a les aplicacions d’escriptori des de l’iPhone

Compartir

iPhoneCitrix Receiver permet als usuaris de l’iPhone/iPod Touch accedir a aplicacions i documents de Windows des de qualsevol lloc.

Nota de premsa – Citrix Systems, líder mundial en infraestructura d’entrega d’aplicacions, ha anunciant la disponibilitat de Citrix® Receiver™, un nou programari client molt lleuger que permet accedir a les aplicacions i escriptoris virtuals des de qualsevol dispositiu d’una forma tan simple com encendre la televisió. L’anunci, que ha tingut lloc durant l’esdeveniment Citrix Synergy™ 2009, permet als departaments de TI entregar entorns desktop i aplicacions com un servei sota demanda a qualsevol dispositiu que corri amb Windows situat en qualsevol lloc.

Com indica Fernando Rodríguez, director general de Citrix Ibèria, “aquesta aproximació simplifica radicalment la gestió d’entorns desktop, proporcionant als usuaris finals molta més flexibilitat i independència respecte a la manera de treballar i lloc des del que es connecten”.

Per a entregar els entorns desktop i aplicacions, el departament de TI ha de comptar amb el programari de la plataforma Citrix Delivery Center™ (emprada per més de 200.000 organitzacions), com la solució Citrix® XenApp™, Citrix® XenDesktop™, Citrix Access Gateway™ o Branch Repeater™.

Això permet als responsables de TI tenir un control total sobre la seguretat, el rendiment i l’experiència dels usuaris finals, entregant i gestionant serveis sota demanda des d’una ubicació central sense importar el tipus de dispositiu o on es trobi”, continua el responsable de Citrix.

A més, a fi de simplificar la monitorització dels entorns virtuals, Citrix Receiver ve acompanyat de l’eina gratuïta Citrix Merchandising Server, un nou component servidor que administra la configuració inicial del programari i proporciona una gestió centralitzada dels plug-ins instal·lats sobre cada dispositiu mòbil.

Plataformes Windows i Apple

A més d’estar disponible per a dispositius Windows, Citrix Receiver funciona també amb els terminals iPhone™ i iPod™ d’Apple, i es pot descarregar de manera gratuïta des de la botiga on line App Store del fabricant.

La nova aplicació proporciona als usuaris de dispositius iPhone i terminals iPod accés a les seves aplicacions Windows i documents des de qualsevol lloc, a més d’aprofitar tots els avantatges de les interfícies tàctils d’Apple.

Gràcies a Citrix Receiver, els usuaris poden ara trobar, visualitzar, editar, desar i enviar documents corporatius des dels seus dispositius iPhone i iPod, a més d’accedir a tota mena de documents importants emmagatzemats a la xarxa corporativa amb un sol clic mitjançant Doc Finder, una funcionalitat única de Citrix”, sentencia Rodríguez.

El programari s’oferirà també per a plataformes Mac OS X, Windows Mobile® i Symbian OS™.

Més informació:

Vídeo amb les principals característiques de l’aplicació per a l’iPhone

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)