Acer presenta una completa gamma d’equips

Compartir

Tablets, portàtils, convertibles i all-in-one dirigits cadascun a un segment determinat del mercat.

Com a marca global que s’adreça a tots els segments de mercat, la taiwanesa Acer va presentar aquest dimarts a Nova York una nova i completa gamma de dispositius, cadascun d’ells dirigit a un públic amb unes necessitats determinades i diferenciades de cobrir.

Fem una repassada a la nova gamma de dispositius d’Acer:

  • Phablet Iconia Tab 7. Amb aquest dispositiu, Acer s’homologa a Asus i ja té el seu phablet de 7 polzades amb capacitat de veu i dades (fins a 3G). Aquest phablet té un gruix de només 0,89 cm i un pes de 298 grams, munta un processador de quatre nuclis, dues càmeres (davantera i posterior), ranura per a tarja microSD, i el sistema operatiu és Android 4.4. La seva pantalla amb tecnologia IPS ofereix resolució HD a 1280×800, i té una superfície anti-empremtes.
  • Iconia One 7. El tablet de set polzades, amb processador Intel Atom Z2560 de doble nucli i disponible en diversos colors. Inclou ranura per a targes microSD.
  • Aspire Switch 10. El convertible de la companyia, que permet separar la pantalla del teclat i utilitzar-lo com a tablet. Pot ser emprat fins en quatre modes diferents (Portàtil, Tablet, Pantalla i Tent -V invertida-), el que li dóna una flexibilitat semblant a la de la sèrie Yoga de Lenovo. Pantalla de 10,1″, 2 GB. de RAM i 64 GB. d’emmagatzematge, amb processadors Intel Atom.
  • Aspire U5 Series. L’all-in-one, un equip de sobretaula amb pantalla tàctil amb teclat i ratolí de disseny, certificat per Skype per videoconferència gràcies, per exemple, al seu micro frontal dual. La pantalla disposa d’una capa anti-empremtes.
  • Aspire E 11 i V 11. Dos nous equips amb pantalla d’11,6 polzades, el disseny sembla basat en el dels antics netbooks Aspire One, almenys vistos des del darrere. No presenten ventilador, pel que són més silenciosos que els equips normals. Amb processadors Pentium QuadCore i Celeron, fins a 8 GB. de memòria i 1 TB. d’emmagatzematge.
  • Portàtils Aspire E 14 i E 15 Series. Una oferta ben acolorida per a aquests portàtils amb pantalles multitàctils de 14 i 15 polzades i un teclat pensat per treballar més còmodament durant més temps, ja que les tecles (que Acer anomena “de tipus xiclet”) baixen més que els teclats convencionals, acompanyant més el moviment del dit. La bateria té una durada de fins a 7 hores, xifra estimativa proporcionada per Acer, i la configuració pot arribar fins a uns impressionants 16 GB. de memòria RAM i 1 TB. d’emmagatzematge intern.

Tots aquests equips inclouen la solució d’emmagatzematge en el núvol AcerCloud, en la qual l’usuari pot guardar els seus documents, fotografies o música.

Tot seguit, les imatges d’aquests dispositius:

Iconia Tab 7

Iconia Tab 7

Iconia One 7

Iconia One 7

Iconia Switch 10

Iconia Switch 10

Aspire U5 Series

Aspire U5 Series

Aspire E11 i V11

Aspire E11 i V11

Aspire E14 i E15

Aspire E14 i E15

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: