Acer presenta una extensa col·lecció de telèfons mòbils

Compartir

Mobile World Congress 2009La gamma presentada cobreix pràcticament tot l’espectre de formats emprats avui en dia, tot i que la companyia ha defraudat als què esperaven un llançament més espectacular (la majoria de la premsa convocada).


L'Acer DX900Redacció – La companyia taiwanesa havia generat una gran expectació en llogar per a la seva roda de premsa l’emblemàtica Casa Batlló, el preu de la qual sense cap mena de dubte no és quelcom "fútil".

Després de donar una repassada a les xifres de vendes i el posicionament estratègic de la companyia, es van passar a presentar els nous telèfons mòbils, un ampli ventall de models que proporciona a aquest conegut fabricant (un dels principals fabricants de PC’s i líder de vendes en el segment netbook amb el popular Aspire One) una entrada per la porta gran en el sector, cobrint pràcticament qualsevol format i necessitat que pugui tenir un usuari sigui quin sigui el seu perfil.

Acer ha incidit tant en l’oci multimèdia com en l’apartat social dels telèfons mòbils, dos dels aspectes que més estan explotant els fabricants en aquestes dates i veient-li les orelles al llop amb la recessió (és més barat i fàcil de gestionar un servei que un producte subjecte a transports, manteniment i sense la seguretat que l’usuari arribi a adoptar-lo en la proporció esperada per l’empresa).

El model M900 de la companyia taiwanesa sembla dirigir-se a un públic més professional, equipat amb un teclat QWERTY lliscant, mentre que l’X960 es dirigeix a un públic final melòman. Aquests són només dos exemples de l’àmplia gamma que va presentar Acer, tot i que caldrà veure quina recepció tenen entre els usuaris.

No es va parlar en la seva presentació sobre preus, malgrat que seguint la línia d’oferir productes a un cost ajustat, el més lògic seria que aquesta gamma de smartphones presentés uns preus assequibles a totes les butxaques.

L'Acer M900 amb el teclat desplegat

Guillem Alsina