AcerCloud presentat al CES

Compartir

Després d’iniciar-se el CES d’aquest any, Acer no ha perdut el temps i oferirà a partir de l’estiu als usuaris d’Europa AcerCloud, el seu servei al núvol per als seus usuaris.

Després d’iniciar-se el CES d’aquest any, Acer no ha perdut el temps i oferirà a partir de l’estiu als usuaris d’Europa AcerCloud, el seu servei al núvol per als seus usuaris.

La finalitat d’aquest producte és oferir a l’usuari la disponibilitat dels seus fitxers en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu digital com portàtils, tablets o telèfons. En aquest sentit seria una cosa semblant a l’iCloudd’Apple, però la principal i potser única diferencia és que Acer combina l’emmagatzematge entre el servidor de la companyia i el propi de l’usuari. Amb Apple, tot està al núvol (cloud).

La tecnologia de comunicació Acer Always Connect és la que fa possible tot el servei d’AcerCloud, que dona lloc a tres eines:

  • PicStream: permet fer una fotografia des del nostre terminal i trobar-la accessible en tots els dispositius 30 dies.
  • AcerCloud Docs: Senzillament el mateix que PicStream però amb fitxers. Si desitgem un emmagatzematge permanent en un d’ells simplement s’ha de guardar com a local.
  • Clear.fi: Seria com definir una altra vegada Airplay d’Apple. Tot el que tinguis de manera multimèdia podràs accedir des de qualsevol dispositiu fins i tot si està en hibernació o suspés. Després l’usuari decideix si guarda el fitxer o només la reproducció via Streaming.
Però el dubte més gran és: serà de pagament o gratuït? AcerCloud serà gratuït a tots els Acer’s venguts a partir del segon trimestre que ho portaran pre-instal-lat. Pels terminals, Acer, ha promés una aplicació per Android iWindowsPhone de manera que podran aprofitar el servei des dels seus terminals.

Nota de premsa oficial: Acer PRESS

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: