Acomiadem la temporada del ‘Petites pantalles’ amb nostàlgia

Compartir

Nostàlgia en girar la vista enrere cap aquells gàdgets que van satisfer les nostres necessitats tecnològiques des de mitjans de la dècada dels noranta.

El nostre editor i director Guillem Alsina va estar ahir al plató del programa ‘Té de tot’ de Televisió de Girona per parlar, en el marc de l’espai ‘Petites pantalles’ de retrogàdgets, d’aquells dispositius que com palmtops i PDAs van causar sensació a les nostres vides des de mitjans de la dècada dels 90 i van obrir pas als smartphones, tablets o rellotges intel·ligents d’avui en dia.

Va ser també el darrer ‘Petites pantalles’ dedicat als gàdgets de la temporada, doncs la secció s’acomiada fins passat l’estiu.

Aquí teniu el vídeo corresponent al programa d’ahir, amb la intervenció del nostre editor i director, Guillem Alsina, a partir del minut 10:33.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: