Acomiadem la temporada del ‘Petites pantalles’!

Compartir

El darrer programa anirà dedicat als “retrogàdgets”, aquells dispositius electrònics que abracen des de finals de la dècada dels 90 fins a mitjans de la dècada del 2000.

Serà aquest dimecres dia 3, com sempre als voltants de les 12:45, quan començarà l’emisió per Televisió de Girona del darrer ‘Petites pantalles’ de la temporada dedicat als gàdgets, l’espai que, insert dins del programa ‘Té de tot’, acosta cada dimecres la tecnologia als televidents.

Aquest cop, i per acomiadar la temporada, donarem un cop d’ull cap enrere, no cap als espais que hem fet amb anterioritat, si no cap al passat recent dels gàdgets electrònics, ensenyant alguns dels dispositius que a finals de la dècada dels 90 i a principis de la del 2000 feien furor.

També com de costum, tindreu el vídeo penjat a El Mur Tecnològic a finals de setmana, un cop Televisió de Girona l’hagi fet públic.

El ‘Té de tot’ no s’aturarà durant l’estiu, però si que ho farà el ‘Petites pantalles’, que tornarà després de la temporada estiuenca. Allà hi tornarem a ser nosaltres, disposats a portar, novament, tots els gàdgets de moda.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: