Actualització 5.0.1 per iOS, la bateria ja va bé

Compartir

Apple ha activat farà pocs minuts la descarga per OTA de la versió 5.0.1 per els seus dispositius. La principal novetat i alegria per tots els usuaris és que la bateria torna a funcionar bé. 

Trist de la versió 5 del teu iDispositiu? Amb els problemes que tenia de consum amb la bateria.. Doncs Apple acaba d’activar la descarga de la nova versió 5.0.1 que repara molts problemes i bugs però el més important i reclamat per la gran massa és la duració de la bateria i si, l’arregla.

Si vols rebre l’actualització simplement connecta el teu iPhone, iPad o iPod touch a iTunes o potser no, Simplement el teu dispositiu connectat a la Wi-fi i podràs probar per fi l’actualització sense cables, també anomenada OTA, Si, funciona! Si observes que el teu dispositiu no fa res, no t’indica cap actualització, reinicia’l.

També cal indicar que l’actualització ha arribat completament amb català, tots els detalls i l’indicació de la descarga. Un punt més per acabar tenint el nostre dispositiu en l’idioma de casa.

Apple no ha reparat el bug de seguretat trobat per un treballador de l’empresa que casualment Apple va despedir després de trobar el forat, aixì que tocarà esperar.

També podeu descargar la vostre versió dels següents enllaços que nosaltres us facilitem.

Us funciona correctament tot? L’actualització us ha arribat via OTA o heu hagut de connectar el dispositiu? Que penseu? Això si, si sou usuaris que us agrada experimentar amb el jailbreak, és recomenable del tot que no actualitzeu.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: