Acusen al Nou iPad d’escalfar-se massa

Compartir

Segons informen algunes publicacions en línia, el darrer tablet d’Apple pot arribar a temperatures molt altes quan se’l fa treballar en tasques que requereixen una gran potència de càlcul.

Nou cas de presumpte malfuncionament en el darrer gàdget del segell de la poma mossegada, molt semblant a l’anomenat “Antennagate” que va afectar en el seu moment a l’iPhone 4, ja que diverses publicacions en línia es basen en declaracions dels seus lectors i en proves que han dut a terme per afirmar que el Nou iPad s’escalfa en excés quan s’empra el seu processador al màxim per realitzar càlcul intensiu en, per exemple, tasques que requereixen d’una gran quantitat de gràfics en alta definició.

Apple, com no podia ser d’una altra manera, ignora el presumpte problema o el nega tot indicant que el Nou iPad opera dins dels límits especificats de temperatura.

En tot cas, ens trobem davant d’un problema esmunyedís, d’aquells que mentre uns el confirmen, d’altres el neguen, i al cap i a la fi es fa difícil de comprovar per un usuari final si no és per ell mateix. Una opció també plausible -només com a hipòtesi- és que una part dels Nous iPad fabricats pateixin d’un problema de sobreescalfament per un malfuncionament en la línia de producció.

Des de www.imatica.org no hem tingut l’oportunitat de verificar directament aquest particular, pel que no entrem en valoracions sobre l’existència o no d’aquest possible problema.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: