Adobe adquireix Behance

Compartir

Adobe ampliarà amb ella la seva comunitat Creative Cloud.

Behance és una la plataforma líder de mitjans socials online, que permet als creatius exposar i compartir el seu treball, la qual ha estat adquirida recentment per Adobe.

L’objectiu d’aquesta compra per part d’Adobe és integrar les capacitats de portafoli i comunitat de Behance dins d’Adobe Creative Cloud i permetre als membres crear contingut, rebre comentaris, exposar la seva feina i distribuir-ho a diferents dispositius sense cap esforç.

Segons declara David Wadhwani, vicepresident sènior i gerent general d’Adobe: “quan vam anunciar Creative Cloud l’any passat, ens vam comprometre a donar contínuament als membres més funcions valuoses. Hem anunciat noves funcions d’entrenament, sincronització d’arxius i capacitats d’intercanvi, serveis de publicació digital i actualitzacions significatives de diverses de les nostres eines, com PhotoShop. Behance jugarà un paper clau en els esforços d’Adobe de servir al món creatiu per molts anys i accelerarà el camí per a què la comunitat creativa sigui més oberta i col·laborativa”.

D’altra banda, Scott Belsky, cofundador i director executiu de Behance va afegir que “volem connectar el món creatiu i maximitzar l’exposició que els professionals de la comunitat reben per la seva feina. Avui en dia, els creatius confien en la Web social per a col·laborar i trobar oportunitats. Certament, es veuran beneficiats amb les funcions de comunitat de Behance integrades en els seus processos de treball creatiu. Ens emociona unir-nos a Adobe i donar molt més poder a les carreres creatives en tot el món”.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: