Adobe anul-la tots els seus plans per Flash

Compartir

Adobe ha anunciat fa poc que l’evolució de Flash per a terminals i dispositius mòbils no tindrà continuïtat de moment. Però les versions que tenen actualment les aniran actualitzant en temes de seguretat i bugs que trobin els desenvolupadors.

 

Si el que diu ZDNet és cert, Adobe ha decidit anul-lar tot el que té encarat per els terminals i dispositius mòbils. Ja podem esta donant la raó a Apple amb la seva negació d’incorporar Flash als seus dispositius (iPhone,iPod,iPad) i incorporar noves creacions com HTML5 als navegadors o aplicacions.

Adobe ha enviat un correu als seus desenvolupadors per anunciar que abandonin la creació de flash per navegadors en plataformes mòbils.

Des de que Steve Jobs va negar que la tecnologia Flash relantitzava el terminal o dispositiu tothom ho questionava o el criticava per no aportar la tecnologia més potenta als navegadors mòbils, ara li hauriem de fer una referència ja que l’empresa d’Adobe ha fet el que ell volia. Acabar amb Flash.

Que passarà amb els terminals que necessitin Flash per executar alguna pàgina web? Tothom emigrarà literalment a HTML5? Jo personalment crec que la millor opció és passar-ho tot a HTML5 ja que és la plataforma del futur, futur pròxim. I vosaltres?

Font: ZDNet

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: