Adobe llança Creative Suite 5

Compartir

Les innovadores eines de disseny interactiu i els avançats serveis en línia maximitzen l’impacte del contingut creatiu i de les campanyes de màrqueting digital.

Agències – Adobe Systems ha anunciat avui la disponibilitat de la família de productes Adobe® Creative Suite® 5, la nova versió del programari de desenvolupament i disseny líder del sector per a pràcticament tots els fluxos de treball creatiu. Amb més de 250 funcions de producte noves, la línia de productes de Creative Suite 5 proporciona als dissenyadors i desenvolupadors actualitzacions de les seves eines creatives més importants que els aportaran millores en els fluxos de treball, permetent la creació, entrega, distribució i optimització del contingut a través de diferents mitjans per a obtenir un impacte i resultats més grans.

La família de productes d’Adobe CS5 permetrà la creació de contingut i aplicacions per a les properes versions de Flash® Player 10.1 i d’Adobe AIR® 2, que estan optimitzades per a oferir un alt rendiment en pantalles de dispositius mòbils i dissenyades per aprofitar les capacitats natives dels dispositius i proporcionar així una experiència d’usuari més sofisticada i envoltant. Els productes de Creative Suite 5, integrats amb continguts en línia i capacitats de mesurament i optimització de màrqueting digital per primera vegada, inclouen accés a les tecnologies d’Omniture® de signatura per a capturar, emmagatzemar i analitzar la informació generada pels llocs web i altres fonts. Els productes d’Adobe Creative Suite 5 s’integren també amb Adobe CS Live, un conjunt de cinc innovadors serveis en línia que acceleren aspectes clau del flux de treball creatiu i permeten als dissenyadors centrar-se en realitzar el seu millor treball creatiu (els serveis en línia de CS Live són gratuïts durant un temps limitat).

La gamma de productes de Creative Suite 5 inclou cinc noves versions: Creative Suite 5 Master Collection, Creative Suite 5 Design Premium, Creative Suite 5 Web Premium, Creative Suite 5 Production Premium, Creative Suite 5 Design Standard, a més de 15 productes puntuals i tecnologies associades. Ara Creative Suite inclou un component totalment nou, Adobe Flash® Catalyst™, una eina de disseny d’interacció professional que permet als dissenyadors crear ràpidament interfícies d’Aplicacions web expressives i dissenyar interacció sense necessitat d’escriure codi.

Hem vist en les primeres reaccions dels nostres clients que Creative Suite 5 continua inspirant al món del disseny i desenvolupament combinant funcions de flux de treball i de productivitat que estalvien temps amb noves capacitats sorprenents, com el farcit segons el contingut en Photoshop CS5, que realment amplien els límits de la creativitat”, afirma John Loiacono, vicepresident sènior de solucions creatives d’Adobe. “Sigui quin sigui el mitjà, CS5 fa possible que els editors i creatius puguin oferir treballs que destaquin i crear grans negocis al voltant dels seus continguts i actius digitals únics”.

També estan disponibles com a part de la família de productes de Creative Suite 5, i es venen per separat o en alguna de les cinc edicions de Creative Suite, noves versions de les eines d’Adobe Creative Suite, entre les quals s’hi inclouen Photoshop® CS5, Illustrator® CS5, InDesign® CS5, Flash Catalyst CS5, Flash CS5 Professional, Dreamweaver® CS5, Adobe® Premiere® Pro CS5, After Effects® CS5 i d’altres.

Els productes de Creative Suite 5 ofereixen més de 250 noves funcions que proporcionen interactivitat, milloren el rendiment i maximitzen l’impacte del contingut creatiu i de les campanyes de màrqueting digital. InDesign CS5 impulsa la transició a la publicació digital amb nous documents interactius i una millor compatibilitat amb els dispositius lectors electrònics. La creació i modificació d’imatges reben una nova empenta gràcies a la tecnologia de perfeccionament de marge en Photoshop CS5 que ofereix una millor tecnologia de detecció de marges i camuflament de resultats en menys temps. Photoshop CS5 també inclou la capacitat d’eliminar un element de la imatge i reemplaçar immediatament els píxels que falten amb píxels de farcit segons el contingut. Les noves opcions de traç permeten als usuaris d’Adobe Illustrator CS5 crear traços d’amplada variable i ajustar amb precisió l’amplada en qualsevol punt al llarg del traç. La nova funció de composició de text Text Layout Framework en Flash Professional CS5 proporciona capacitats tipogràfiques de nivell professional amb funcions com el kerning, lligadures, tracking, interlineat, blocs de text enllaçats i columnes múltiples. Addicionalment, ara Dreamweaver CS5 és compatible amb els populars sistemes de gestió de continguts Drupal, Joomla! i WordPress, permetent als dissenyadors obtenir vistes precises del contingut web dinàmic des de dins del producte.

En la línia de productes de Creative Suite 5 abunden les millores amb innovacions en enginyeria, inclosa la compatibilitat nativa de 64 bits tant en Mac com en Windows® en les aplicacions d’Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro i After Effects, la qual cosa permet als usuaris treballar d’una manera més fluida en projectes d’alta resolució. El tan esperat motor de reproducció Adobe Mercury Playback Engine amb acceleració de la GPU de NVIDIA® permet als usuaris d’Adobe Premiere Pro CS5 obrir projectes amb més rapidesa, perfeccionar seqüències HD plenes d’efectes en temps real i reproduir projectes complexos sense processament. La revolucionària eina de pinzell tipus rotoscopia en After Effects ajuda als usuaris a aïllar elements de primer pla en moviment en molt menys temps del que es necessitava fins ara.

Acceleració dels fluxos de treball creatiu amb Adobe CS Live

Els productes d’Adobe Creative Suite 5 s’integren amb Adobe CS Live, un conjunt de cinc serveis en línia que acceleren aspectes clau del flux de treball creatiu i permeten als dissenyadors centrar-se en crear els seus millors treballs. Els serveis en línia de CS Live són gratuïts durant un temps limitat i actualment inclouen: Adobe BrowserLab, Adobe CS Review, Acrobat.com, Adobe Story i SiteCatalyst® NetAverages™ d’Omniture. Adobe CS Review permet revisions de disseny en línia directament des de les aplicacions de Creative Suite 5, mentre que Adobe BrowserLab és una eina indispensable per a provar el contingut de llocs web en els diferents navegadors i sistemes operatius. NetAverages proporciona dades sobre l’ús web que ajuden a reduir les conjectures des del mateix principi del procés creatiu quan es dissenya per a la web i per a dispositius mòbils. Adobe Story és una eina d’escriptura de guions en col·laboració que millora els fluxos de treball de producció i de postproducció en CS5 Production Premium. També està inclòs l’accés als serveis d’Acrobat.com, com la funció de conferència web d’Adobe ConnectNow, per a millorar la comunicació i l’intercanvi d’informació amb els companys i clients de tot el món.

Creació i distribució en més plataformes de dispositius mòbils

Els dissenyadors i desenvolupadors que emprin Flash Professional CS5 podran crear, provar i entregar contingut web a través d’una àmplia gamma de plataformes i dispositius mòbils
com els telèfons intel·ligents, tablets, netbooks i altres productes electrònics de consum. Els usuaris estaran encantats d’implantar el contingut desenvolupat en el navegador amb Flash Player 10.1 i com a aplicació independent amb AIR 2.

Preus i disponibilitat

Els productes d’Adobe Creative Suite 5 i els productes puntuals associats ja estan disponibles a través dels distribuïdors autoritzats d’Adobe, d’Adobe Direct Sales i de la botiga en línia Adobe Store. Els preus de venda al públic estimats són els següents: 2.299 Euros per a CS5 Design Premium, 1.999 Euros per a CS5 Web Premium, 2.099 Euros per a CS5 Production Premium, 1.699 Euros per a CS5 Design Standard i 3.099 Euros per a Master Collection CS5. També estan disponibles preus reduïts per a actualitzacions, multillicències i per al sector educatiu. Els productes d’Adobe CS5 s’integren amb els serveis en línia d’Adobe CS Live que són gratuïts durant un temps limitat.

Més informació

Adobe Creative Suite 5

Guillem Alsina