AENTEG convoca una nova edició dels Premis E-TECH

Compartir

El lliurament dels guardons es durà a terme el proper 13 de desembre durant la celebració del Fòrum E-TECH.

Redacció – Un any més -malgrat que un xic més tard respecte a edicions anteriors- ens arriba una nova convocatòria dels Premis E-TECH, els guardons lliurats per AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona) en reconeixement dels millors projectes, empreses i institucions vinculats amb el món tecnològic a les comarques gironines.

Essent la vuitena edició, els E-TECH constitueixen el guardó més important a aquest nivell de les comarques gironines, i un dels més importants i històrics a nivell de tota Catalunya.

Enguany les categories a les quals es poden presentar els projectes són:

  • Premi a l’aplicació de les TIC a l’empresa: reconeixement a l’empresa que, sense pertànyer al sector de les TIC, hagi apostat per incorporar aquestes en la seva estratègia, contribuint al desenvolupament de les TIC al territori.

  • Premi a la recerca i la innovació en TIC: reconeixement a l’empresa associada a AENTEG, entitat o institució que ha encapçalat un dels principals avançaments tecnològics de l’any.

  • Premi a la millor iniciativa en l’administració local: reconeixement a l’administració pública que amb actuacions, projectes o iniciatives més ha contribuït al desenvolupament de les TIC.

  • Premi a l’expansió internacional de l’empresa TIC: guardó que vol reconèixer a aquella empresa associada a AENTEG que ha apostat per desenvolupar una estratègia de venda del seu producte/servei a nivell internacional.

  • Premi a l’empresa TIC emergent: premi a la trajectòria empresarial de les empreses emergents del sector de les TIC, valorant aspectes diversos com la seva gestió, el caràcter emprenedor, el seu creixement, o la creativitat i innovació d’algun dels seus productes.

  • Premi a l’excel·lència en el tractament lingüístic, que vol reconèixer el projecte TIC que ha destacat més en la qualitat lingüística, el correcte ús i la difusió de la llengua catalana.

Aquesta darrera categoria comptarà amb un jurat especial format per representants de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística. Tots els guardons tenen un caràcter de reconeixement, i no porten cap contrapartida econòmica.

La data límit de presentació de candidatures és el 3 de desembre. Per formalitzar-les, caldrà que us poseu en contacte amb AENTEG.

La cerimònia d’entrega es realitzarà durant el Fòrum E-TECH, esdeveniment anual que s’ha con solidat com “la festa de les noves tecnologies” de les comarques gironines i que enguany es celebrarà el 13 de desembre a l’emblemàtic espai del Centre Cultural la Mercè de la capital gironina.

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina