Així serà la nostra cobertura del MWC14

Compartir

Forta aposta per la informació en viu a través dels nostres comptes de Twitter i els formats audiovisuals per acostar al màxim als nostres lectors els nous terminals que es presentin.

Ja queden pocs dies per a la que és una de les cites ineludibles en el panorama d’esdeveniments i fires en el camp de la tecnologia, el Mobile World Congress que anualment celebra la GSMA (GSM Association, la ‘patronal’ de les empreses de les tecnologies mòbils) a Barcelona. I, com cada any, nosaltres hi serem presents.

Per a la cobertura d’aquest any destinarem pràcticament tot el planter del nostre rotatiu al certamen barceloní, donant la màxima prioritat a la informació a l’instant en què la notícia es produeix a través de les nostres comptes de Twitter: l’habitual @elmurtecnologic, i les que hem estrenat precisament amb motiu d’aquest magne esdeveniment, començant pe @elmur_Live (per a la transmissió d’actes en viu i en directe) i @elmur_TV per donar a conèixer els vídeos que publiquem.

La forma de cobrir cada esdeveniment serà la mateixa: utilitzarem un dels nostres dos comptes (@elmurtecnologic i @elmur_Live) per a cada roda de premsa, presentació o keynote, ja que hi haurà actes que se solapin en el calendari del Mobile World Congress. Com a hashtags, emprarem almenys l’oficial de l’esdeveniment, #MWC14, juntament amb els hashtags específics per a cadascuna de les presentacions, que podran variar en funció del fabricant de torn o del producte presentat.

Buscarem acostar al màxim les novetats i els dispositius que es presentin als nostres seguidors, de manera que gravarem vídeo i realitzarem una bona quantitat de material fotogràfic. Aquest lloc web serà l’epicentre de tota l’activitat, així que no ens perdeu de vista durant aquests dies!

Aprofitarem una de les noves possibilitats de Twitter, la de crear timelines personalitzats, per transmetre en viu i en directe des del nostre mateix lloc web, ampliant la informació a posteriori en el mateix article o en altres articles dedicats.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: