Així treballa el primer smart TV amb Android 4.0 del món

Compartir

Representants de Lenovo ens van fer, en el CES de Las Vegas, una demostració de les capacitats i forma de treball d’aquest aparell que tant ha cridat l’atenció als mitjans de comunicació.

Tot i que en aquest CES no estan mancant les presentacions de televisors intel·ligents o connectats, el model IdeaTV K91 del fabricant xinès Lenovo ha cridat especialment l’atenció als assistents i a la premsa especialitzada per ser el primer smart TV del món en usar la versió 4.0 Ice Cream Sandwich d’Android per treballar.

En el vídeo que els presentem a continuació, es pot veure una demostració de com funciona aquest televisor i del que ens permet fer amb ell.

Recordem que aquest vídeo és part de la cobertura en directe i sobre el lloc que estem fent a la mateixa Las Vegas amb, per exemple, la retransmissió en directe de diversos actes a través del nostre Twitter.

 

Copyright (c) 2012 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: