Alguns ‘secrets’ de Megaupload

Compartir

Heus aquí algunes preguntes que molts no sabíeu però que gràcies al tancament de la pàgina surten a la llum.

Qui era el Fundador de Megaupload?

El fundador és Kim Schmitz o Kim Dotcom, un conegut hacker dels 90 amb nombrosos antecedents per frau fiscal. És assidu de les curses de la Gumball 3000.

Qui més s’amaga darrere de Megaupload?

Doncs el director de màrqueting Finn Batato, de 38 anys i ciutadà d’Alemanya; Julius Bencko, dissenyador, de 35 anys i ciutadà d’Eslovàquia; Sven Echternach, director de desenvolupament de negoci, 39 anys i ciutadà d’Alemanya; Mathias Ortmann, director tècnic, cofundador i director, 40 anys i ciutadà d’Alemanya; Andrus Nomm, programador, de 32 anys i ciutadà d’Estònia; i Bram van der Zolk, programador, de 29 anys i ciutadà holandès.

Quins càrrecs se’ls imputen a tots els responsables?

Els càrrecs concrets són participar en una conspiració de crim organitzat, cometre infraccions de drets d’autor de forma massiva, blanqueig de diners i dos càrrecs criminals de violació de la propietat intel·lectual. En total els poden caure 50 anys.

La llei SOPA hi té alguna cosa a veure?

No, Megaupload estava sent investigada ja fa més de 2 anys i ha estat una simple casualitat.

Per què tanta revolada pel tancament de Megaupload?

Fàcil: Megaupload havia estat i era un dels servidors mes famosos des d’on descarregar i allotjar arxius, ja que la seva velocitat donava gust.

Només afecta a Megaupload?

No, afecta a totes aquestes: Megastuff.co, Megaworld.com, Megaclicks.co, Megastuff.info, Megaclicks.org, Megaworld.mobi, Megastuff.org, Megaclick.us, Mageclick.com, HDmegaporn.com, Megavkdeo.com, Megaupload.com, Megaupload.org, Megarotic.com, Megaclick.com, Megavideo.com, Megavideoclips.com i Megaporn.com.

És la fi de les descàrregues?

Doncs senyors, un NO rotund; m’explico: no serà la fi de les descàrregues perquè és la llei de Talió, és a dir, ull per ull, dent per dent. Si cau una web, en surten d’altres.

Hi ha alternatives?

Actualment servidors de descàrregues de l’estil Megaupload n’hi ha molts, només n’esmentaré alguns començat per Rapidshare, Fileserve, Filesonic, uploaded.to, etc… només cal anar a fòrums americans i buscar…

En resum, Megaupload era famosa per ser la mas usada, però no sempre el bo era el millor, ja que al darrere s’hi amagava tota una xarxa, però algunes webs tenien mals pressentiments i van començar a desallotjar de Megaupload cap a d’altres servidors i, ves per on, tenien raó. Així que ens agradaria saber la vostra opinió sobre allò que ha passat, i per això hem llançat una pregunta en el nostre Facebookque esperem respongueu.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: