Aliança Samsung–Facebook?

Compartir

Els nois de la xarxa social podrien estar negociant alguna mena d’acord amb els sud-coreans.

XD – Va ser que Mark Zuckeberg -CEO de Facebook- es deixés veure per les oficines de Samsung a Corea de Sud, i començar l’especulació. Segons alguns rotatius financers, Zuckerberg estaria buscant opcions per potenciar els ingressos en publicitat de dispositius mòbils ja que, com és sabut, la sortida de Facebook Home i el terminal HTC First han estat més aviat desastroses, no aportant res positiu a l’empresa i donant-li mala premsa.

Samsung, com a líder mundial en telefonia mòbil, podria ser la triada per Zuckerberg per llançar un terminal amb Facebook Home? Des de la sud-coreana ni admeten ni desmenteixen res i, per part de Zuckerberg, aquest només diu que en la seva visita a les oficines van parlar de l’estat de la indústria.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: