Altaveus Samson Mediaone BT Active Studio Monitors

Compartir

El passat 18 de juliol, Samson anunciava una nova gamma d’altaveus actius amb tecnologia Bluetooth incorporada, els Mediaone BT Active Studio Monitors, un set de dos altaveus de dues vies que, a més, comptaran amb entrada d’àudio per RCA vermell-negre, entrada frontal auxiliar de 3,5mm i connexió per a auriculars.

Samson_mediaone_bluetooth

Els nous Samson Mediaone BT, amb woofer de copolímer entre 3 i 5 polzades, estaran disponibles amb una potència de sortida entre els 15 watts RMS (BT3) i els 20 watts RMS (BT4, BT5), i a uns preus de mercat entre els 100-200 dòlars. Un joc d’altaveus de sobretaula per gaudir de la música de qualsevol dispositiu que pugui reproduir música, ja sigui un smartphone, tablet o ordinador.

Tota la informació sobre aquests altaveus es pot trobar al lloc web de Samson Technologies.

Samson_mediaone_bluetooth2

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: