Amazon adquireix Evi

Compartir

Amb aquesta operació, els rumors d’un smartphone del llibreter nord-americà tornen a sortir a la llum.

Com seria el telèfon d'Amazon? Fotomuntatge a partir d'una fotografia de Johan Larsson a Flickr

Com seria el telèfon d’Amazon? Fotomuntatge a partir d’una fotografia de Johan Larsson a Flickr

Amazon es fa amb Evi, una empresa el producte de la qual es declara competidor del Siri d’Apple per un total de 26 milions de dòlars.

Evi Technologies, abans coneguda com a True Knowledge, és una companyia britànica que es va fundar l’agost del 2005, i en el 2011 van començar a desenvolupar Evi, que va arribar a l’App Store al gener del 2012, aconseguint un milió de descàrregues. Va ser llavors quan Apple amenaçava de treure l’app de la Store per tenir similituds amb el seu sistema de reconeixement de veu Siri.

Els rumors d’un Smartphone Kindle han tornat a sortir a la llum després de l’adquisició d’aquesta app i del recent fitxatge d’un ex-responsable de Windows Phone, encara que un assistent de veu també seria útil en el cas d’un televisor o set-top box d’Amazon.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: