Amazon desmenteix els rumors d’un telèfon propi i gratuït

Compartir

Aquests rumors sorgeixen per l’article d’una prestigiosa periodista.

Tot va començar fa uns dies quan la periodista Jessica Lessin publicava en el seu blog que Jeff Bezos hauria donat llum verda a un projecte en el qual s’hi incloïen dos suposats terminals de telefonia a cost zero. Segons la periodista, un d’ells seria de gamma alta i capaç de mostrar imatges tridimensionals mentre que l’altre, més econòmic, s’obtindria amb menors contrapartides.

La periodista afegia que Amazon es faria càrrec de les despeses de compra tal i com fa amb els tablets Kindle, per mitjà d’insercions publicitàries en el sistema operatiu i amb els beneficis obtinguts amb la venda de continguts digitals a través de la seva botiga en línia. D’aquesta manera, i segons la periodista, Bezos completaria el cercle virtuós amb el gàdget que li manca.

Doncs bé, arran de tants rumors Amazon ha sortit a l’encontre per defensar-se i ha declarat contundentment que “Amazon no llançarà cap smartphone enguany i, si ho fes en el futur, aquest no seria gratuït“.

El llibreter nord-americà no ho nega si no que diu que de moment no es llançarà cap smartphone. Recordem que el passat mes d’abril, Amazon va contractar Charlie Kindel, qui fóra mànager general de Windows Phone i que va declarar que anava a “construir un nou equip per a una àrea completament nova a Amazon”.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: