Amazon es fa amb Goodreads

Compartir

Amplia el ventall d’e-books per als Kindle.

Amazon aposta forta pels Kindle i compra Goodread, un portal de recomanacions de llibres que actualment té més de 16 milions d’usuaris.

Es desconeix quant ha pagat el llibreter nord-americà però, segons Goodreads, l’operació es tancarà durant el segon trimestre d’enguany. També va anunciar que la seva seu seguirà a San Francisco.

Goodread compta amb recomanacions de més de 360 milions de llibres, amb més de 22 milions de recomanacions noves cada mes. Amazon pretén donar més ímpetu als e-books i tenir compradors fidels de Kindle. Segons el vicepresident de Continguts d’Amazon Kindle, Russ Grandinetti, la integració de Goodreads a Amazon suposa una “reinvenció de la lectura“.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: