Amazon estaria desenvolupant una videoconsola de baix cost

Compartir

Segons fonts internes, la videoconsola seria llançada a finals d’aquest mateix any 2014.

Segons apunta a rotatiu VG247, els nois de Jeff Bezos tindrien entre mans un nou projecte de maquinari amb un Android modificat i adaptat a les seves necessitats consistent, aquest cop, en una videoconsola.

Aquesta seria un maquinari que podríem considerar de baix cost (low cost), per menys de 300 dòlars, la meitat o fins i tot menys que una de les consoles líders del mercat, la PlayStation de Sony o la Xbox de Microsoft.

Seguint amb la informació de VG247, la videoconsola ja tindria un prototip funcional, i Amazon estaria reclutant membres del seu equip encarregat de gestionar el tema en tots els seus aspectes, enviant invitacions a actes que podrien amagar jornades de ‘betatesting’, o buscant personal per treballar en posicions clau relacionades amb aquest projecte.

Amazon disposa de la seva pròpia editora de videojocs, amb ofertes laborals que, no obstant, no revelen explícitament la possible intenció de construir una videoconsola

Amazon disposa de la seva pròpia editora de videojocs, amb ofertes laborals que, no obstant, no revelen explícitament la possible intenció de construir una videoconsola

No és difícil imaginar que, d’existir aquest aparell, també funcionarà com a set-top box per fomentar el consum de continguts a la carta i/o en streaming, aprofitant els serveis que el llibreter nord-americà ja té establerts des de fa temps.

Molt probablement, el mercat en el qual sortiria inicialment la màquina serà el nord-americà, i la gran incògnita seria si arribaria al Europa i Centre-Sud Amèrica.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: