Amazon fitxa un executiu de Windows Phone

Compartir

Es desconeix el projecte al qual anirà destinat.

Els rumors sobre la creació d’un mòbil per part d’Amazon ha tornat a aflorar arran de que Charlie Kindel, executiu de desenvolupament de Windows Phone, ha estat fitxat pel llibreter nord-americà.

Segons ha declarat Kindel en el seu perfil de Linkedin “he arribat a Amazon per treballar en quelcom meravellós” i continua dient “estic constituint un equip per a una àrea totalment nova d’Amazon, contractant desenvolupadors mòbils i en el núvol, administradors de programes i caps de producte”.

Des de Microsoft, Kindel fou evangelitzador de la plataforma Windows Phone, abocant en diverses declaracions dures crítiques contra la fragmentació d’Android. En el 2011 va deixar la companyia de Redmond per muntar la seva pròpia startup.

Amazon podria voler un mòbil per afegir-lo a l’actual tablet Kindle, i sembla que amb aquest fitxatge es podria estar desenvolupant en secret. Si a això li afegim l’aliança amb Bango, companyia de sistemes de facturació mòbil, ens dotem d’un quadre que ens permet tenir sospites raonables.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: