Amazon interessada en oferir canals de televisió?

Compartir

Bloomberg cita fonts de les quals no n’ha revelat la identitat, mentre la companyia de Jeff Bezos nega aquesta possibilitat.

La publicació nord-americana Bloomberg, especialitzada en temes econòmics, revela que la també nord-americana Amazon ha encetat converses amb canals de televisió i proveïdors de continguts per entrar en el negoci del pagament per visió (pay-per-view) televisiu.

Bloomberg recolza les seves afirmacions en les declaracions de persones properes a les negociacions però que han preferit mantenir-se en l’anonimat, ja que de moment aquestes converses són secretes.

Amazon oferiria els continguts a través del seu servei de subscripció Prime Instant Video, que amb això afegiria una oferta de televisió en viu a l’actual de continguts a la carta.

La companyia de Jeff Bezos ha negat oficialment aquesta possibilitat a la mateixa Bloomberg, però tal negativa també podria constituir una maniobra de distracció per evitar que el focus dels mitjans es centri en les converses que actualment s’estan duent a terme.

Es dóna per descomptat que, en el cas de llançar finalment aquest servei, es faria en primer lloc per als Estats Units i potser els altres països en els quals Amazon compta amb forta implantació, però que difícilment arribarà a mercats com l’Espanyol, al qual ni tan sols està disponible el servei de vídeos a la carta de la mateixa empresa.

Tampoc és la primera vegada que es rumoreja l’interès de la multinacional de Jeff Bezos d’entrar en el terreny de la televisió, malgrat que fins ara els rumors s’han centrat en la possibilitat que fos mitjançant un maquinari tipus set-top box.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: