Amazon llança oferta devastadora per a promocionar els llibres electrònics

Compartir

Oferta retroactiva que permetrà als seus clients l’adquirir versions electròniques de llibres que van comprar en paper a un preu molt econòmic i, en alguns casos, de manera totalment gratuïta.

Amazon llança una oferta molt agressiva per tal de promoure l’adopció de llibres electrònics o ebooks (que és cap a on vol dirigir el gruix del seu negoci): sota la denominació Kindle MatchBook, presenta una campanya als seus clients habituals que els permet adquirir per un cost molt avantatjós (de fins a 2,99 dòlars per exemplar com a molt) la versió electrònica dels llibres en paper que van comprar a la mateixa Amazon des del 1995, any en què aquesta empresa va iniciar les seves operacions online.

Ha de quedar clar que l’oferta es redueix exclusivament a clients d’Amazon que hagin adquirit amb anterioritat un llibre en paper a la llibreria nord-americana, i que no és una oferta oberta al públic, és a dir, que aquells que no van adquirir el llibre en paper a Amazon amb anterioritat, trobaran preus diferents (més alts) en els corresponents exemplars electrònics.

També quedarà subjecta a la disponibilitat de les edicions electròniques dels llibres, amb la qual cosa és possible que un llibre adquirit fa anys en paper, no tingui el seu corresponent en edició electrònica i, per tant, no entrarà en l’oferta.

Fa temps que Amazon ha orientat el seu negoci cap als continguts digitals, i fins i tot el maquinari que ven sota marca pròpia (lectors d’ebooks/tablets Kindle) té un baix preu i un programari que busquen dur al posseïdor a l’adquisició de continguts digitals, ja siguin llibres (especialment) o música.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: