AMD i Sony retallen plantilles

Compartir

Les retallades són degudes a les pèrdues en el cas d’AMD i de reestructuració en el de Sony.

Sony ha anunciat que reduirà 2.000 treballadors en les seves fàbriques al Japó mitjançant un programa de jubilacions, tot dins d’un pla de retallades en què la multinacional nipona espera reduir uns 10.000 llocs de treball.

D’altra banda, i continuant amb les retallades de plantilles en el sector tecnològic, AMD ha reduït la seva en un 15%, és a dir, uns 1.750 treballadors. Aquesta reducció és deguda a què durant els 9 primers mesos de l’any ha tingut pèrdues per valor de 546 milions de dòlars.

Segons Roy Read, CEO de la companyia, l’ajustament de plantilla “és un pas difícil, tot i que necessari per aprofitar una eventual recuperació del mercat i capitalitzar les oportunitats de creixement més enllà del tradicional mercat del PC”.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: