AMD podria estar en venda

Compartir

Reuters cita fonts anònimes, identificant el banc JP Morgan com a intermediari en l’operació. Per la seva banda, el fabricant de semiconductors ho nega.

AMD

El canvi de protagonistes en l’escena tecnològica -del PC cap als dispositius mòbils- i la seva no adaptació a aquest nou escenari (la seva oferta es limita a xips encastats, sense res per a smartphones o tablets) sembla haver deixat a AMD (Advanced Micro Devices) fora de joc.

La que fou en el passat principal rival d’Intel no troba el seu rumb tot i posseir a la fabricant de solucions gràfiques ATI, una de les principals del món juntament amb nVIDIA.

Les males perspectives de futur podrien ser les que, segons apunta l’agència Reuters basant-se en les declaracions de fonts la identitat de les quals no s’ha revelat, porten a la multinacional a buscar la seva venda a alguna altra companyia.

Segons Reuters, AMD també contempla la possibilitat de vendre la seva cartera de patents, i per a mediar en l’operació hauria contractat el banc JP Morgan.

Des d’aquesta darrera entitat s’ha declinat realitzar declaracions al respecte, mentre que AMD ha negat els rumors mitjançant correu electrònic dirigit a la pròpia agència Reuters.

Aquests mateixos rumors han estat moderadament ben rebuts a la borsa, provocant un petit salt cap amunt de la cotització que, tot i això, no la fa sortir ni de lluny de la situació d’enfonsament progressiu que la companyia ha estat patint des del passat mes d’abril.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: