AMD recupera els Athlon i Sempron

Compartir

AMD recupera els noms de les seves famoses CPU per convertir-les en APU.

AMD llançarà les seves noves APUs kabini (uns xips que integren GPU, CPU i controlador de memòria en el mateix SoC) sota els noms Athlon i Sempron en gammes baixes.

Els nous Athlon i Sempron seran APUs Kabini de 4 nuclis i les seves velocitats aniran des dels 1.300 MHz fins als 2,05 GHz del model més ràpid, tots amb 2 MB de memòria cau (caché) menys el model menys potent que es queda amb 1 Mb.

En concret són els Athlon 5350 i Athlon 5150 juntament amb els Sempron 2650 i Sempron 2650, han de portar GPU de la gamma Radeon, amb la Radeon HD 8400 com a model més potent gràcies als seus 128 SP i 600 MHz de velocitat, i arribaran al febrer del 2014.

En el passat, els noms Athlon i Sempron havien denotat els processadors que competien amb els Intel Pentium en el sector de les màquines PC de sobretaula.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: