LG Optimus 3D, un terminal de l’era espacial

Compartir

LG, amb la seva creació, ha revolucionat el mercat dels tablets. Ha incorporat el que ningú havia fet i ho ha fet quotidià per a tothom. Una mica massa curiós i poc vist fa espantar i no que agradi de bon principi. Un cop t’hi acostumes, un luxe que molts voldrien.

El tablet d’LG, L’Optimus 3D ha deixat enrere el mític 3D fora de llocs que estaven preparats per a ell, els cinemes. Ha traspassat la frontera. Ara qualsevol persona pot tenir la tecnologia a la seva mà i gràcies a LG i al seu tablet, LG Optimus Pad i també a les seves televisions d’última generació.

El terminal de la casa de les televisions aporta el que fins ara no havíem vist. Una manera en què juguem amb tot el que havíem tingut a la pantalla de cinema. Fusionar els terminals amb la tecnologia 3d ha estat una de les millors inversions de la casa.

L’Optimus 3D pot tenir el luxe de presumir de cos sòlid i una sensació robusta en agafar el terminal, té un pes de 168 grams, gràcies a l’acabat de goma a la seva part posterior, i els detalls de metall presents al seu frontal. El tamany del terminal és de 128 x 68,8 mm i ajuda a saber que estem davant d’un terminal d’altes presentacions.

Al seu lateral esquerre hi trobem els dos connectors que inclou el seu dispositiu, un port HDMI i el microUSB. Mentre, a la dreta hi trobem el control del volum i el ja conegut botó 3D que s’encarrega de donar la pista sobre l’LG Optimus 3D. La part superior del terminal està reservada per al botó d’obertura del terminal i bloqueig i el connector de 3.5 mm per als auriculars.

Però el que volem saber del terminal es troba just al seu darrere, la seva gran virtut, l’efecte 3D que pot fer en vídeos i fotografies. Aquest terminal destaca per això, el fa únic i invencible en aquest apartat per l’efecte que pot donar a qualsevol fotografia. Únic com qualsevol ésser humà.

A fons els seus detalls serien:

Càmera: 5 Mpx, grabació en 3D vídeos i fotografies, autofocus, flash LED, càmera frontal

Connexió: Bluetooth, WiFi, Edge, GPRS, HSDPA, HSUPA, microUSB

Disseny: Negre, 128*68.8*119, pesa 168 grams

Pantalla: tàctil de 4,3 polzades, capacitativa, efecte real 3D

Sistema: Android 2.3.5 amb actualització a 4.0 confirmada per LG

Processador: Doble nucli a 1 Ghz, 512 MB de RAM

Capacitat: 8 GB de memòria interna ampliable a 32 GB

Complements: Radio,giroscopi, acceleròmetre

Bateria: 1500 mAh

Sense cap mena de dubte és un terminal que per als amants de l’efecte 3D és el vostre terminal. Jo l’única pega i gran que li trobo és que quan agafes un terminal com el Samsung Galaxy SII de pes i caracteristiques semblants sense el 3D, no vols tornar a res més. El pes, per a mi, mata el terminal.

Després cal tocar el tema de la bateria del terminal. Com tots els terminals depèn de l’ús de cadascú amb ell, si l’utilitzes per quatre coses comptades perfecte, si no, et durarà com qualsevol mòbil (iPhone, Galaxy SII, Galaxy Note.. )

 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: