Analitzem el xip earSmart, el que introdueix Huawei

Compartir

Durant el Mobile Sunday vam poder comprovar com funciona la tecnologia que inclou Huawei als seus terminals amb quadcore, earSmart.

Una tecnologia presentada oficialment amb el Huawei Ascend D quad però integrada en molts terminals de gamma alta, earSmart.

Vam assistir a l’esdeveniment del Mobile Sunday a l’Hotel Rey Juan Carlos de Barcelona durant el Mobile World Congress i moltes empreses que estaven dins de la fira volien mostrar als periodistes les darreres novetats amb més privacitat.

Una tecnologia que com ens van explicar, es centra en replicar el comportament del nostre cervell (eliminar el “soroll de fons”) i col·locar un xip dins del terminal que actua a tal efecte. L’exemple: Quant estàs amb una conversa on hi ha molt de soroll ambient (xerrades o trobades) et concentres en qui et parla i enmudeixes l’entorn, earSmart fa el mateix, concetra la veu del que reps i enmudeix els sons exteriors. Una sensació de tranquilitat i perfecció.

EarSmart conclou la demo amb l’explicació que són set anys de treballs i estudis per arribar a aquesta perfecció, simplicitat i tranquilitat que transmet el terminal amb el xip incorporat.

web oficial – easySmart

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: