Android 4.2 es salta el desembre

Compartir

Un bug en el calendari de la nova versió del sistema operatiu mòbil de Google salta directament del novembre de 2012 al gener de 2013.

Un curiós bug en l’actualització a la versió 4.2 d’Android ha estat descobert per un usuari (Joaquín Fernández Carvajal, que ho ha fet públic a través del seu compte de Google+ i s’ha airejat a través de llocs com Android Police), afectant a l’aplicació de calendari, a la qual deixa sense el mes de desembre.

Com veiem en la captura de pantalla, el calendari no contempla el darrer mes de l’any, desembre, si no que passa del novembre directament al gener.

Des de Google han reconegut el problema i s’espera que en breu estigui disponible el pegat per a actualitzar el sistema corregint aquesta deficiència.

No deixa de ser curiós al mateix temps que molest, ja que en les dates en què ens trobem és molt fàcil estar entrant ja cites a l’agenda per a les festes nadalenques.

La demostració de la fallada d'Android. Imatge: Joaquín Fernández Carvajal

La demostració de la fallada d’Android. Imatge: Joaquín Fernández Carvajal

Es desconeix si la fallada afecta d’alguna manera les cites del servei de calendari en línia de la companyia del cercador, encara que per si de cas, des d’aquestes ratlles recomanem evitar en la mesura del possible la sincronització entre els terminals amb aquesta versió del sistema i els comptes online dels usuaris. El dany, en cas de poder-se produir, ja estarà fet en molts casos, donada la gran quantitat d’usuaris -de fet la majoria- que tenen activada la sincronització automàtica dels seus comptes.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: