Android allibera Ice Cream Sandwich 4.0

Compartir

Google ha alliberat avui a la matinada el codi de l’última versió del seu sistema operatiu per a terminals i tablets. Ice Cream Sandwich doncs, serà des d’avui el que estarà en boca de tots els programadors d’aplicacions i versions per a terminals i dispositius del robot verd.

Fa unes hores hem trobat la notícia que des del el dia de la presentació oficial d’Android Ice Cream Sandwich i el Google nexus estàvem esperant. Google ha alliberat la versió 4.0 del seu sistema operatiu, o sigui el codi font. La noticia la donava Baptiste M. Queru, enginyer de programari dins del fòrum Android Open-Source Project de Google.

Podeu descarregar la versió 4.0 alliberada des del següent enllaç i visitar la web oficial d’Android amb totes les versions disponibles.

És evident que ara s’obre un temps d’espera per a què tots els desenvolupadors i creadors de “ROM’s” es fiquin les botes amb la nova versió i tot just dies abans de la venta del terminal a Europa, el dia 17 de Novembre, tinguem ja alguna versió modificada i preparada per als nostres terminals.

La versió que es troba disponible a l’arbre de Google és la “full_maguro” compilada expressament per el Galaxy Nexus i s’espera que en poc temps n’hi hagi unes quantes més.

 

Font: Fòrums de Google

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: