Android Hub, el teu nou equip de música

Compartir

Google està preparant per a finals del 2012 un sistema de reproducció de música per a la llar que fabricarà la seva pròpia marca i suposarà l’entrada de Google en el món del maquinari.

Després de la presentació oficial de Google Music amb la seva botiga personalitzada de moment només als Estats Units arribarà a finals d’any l’eina per crear una combinació perfecta i màgica.

La notícia la destapa el Wall Street Journal, que assegura rotundament que el dispositiu sortirà al mercat sota el nom de la marca Google. Serà ja abans d’arribar el nadal el regal perfecte per qualsevol amant de la marca Google i del seu sistema Android.

Anirà acompanyat de la plataforma Google Music i segurament del sistema operatiu Chrome OS o alguna versió alternativa d’Android. Serà un Smart TV de la casa? El preu no superarà els 100$ i segurament serà el rival directe de l’Apple TV que ja fa temps que va conquerint el mercat.

Asseguren que els dispositius encarregats de gestionar l’Android Hub serien els terminals i tablets de la mateixa casa amb el sistema operatiu. Tothom apunta que es veurà públicament al Google I/O del 27 al 29 de juny però nosaltres apostem que Google treurà el cap al Mobile World Congress i deixarà alguna perla per descobrir.

Google està començant a entrar en tots els espais i de quina manera. Us agrada?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: