Obre a Austràlia la primera ‘Android Store’

Compartir

L’operadora Telstra juntament amb diversos fabricants de maquinari ha inaugurat Androidland a Melbourne, un espai dedicat en exclusiva a la plataforma del robotet verd.

L'espai AndroidLand

L'espai AndroidLand

Com si d’una Apple Store es tractés, l’operadora australiana Telstra ha inaugurat a la seva botiga de Bourke Street a Melbourne, un espai monotemàtic dedicat a Android, en el qual s’exhibeix maquinari de diversos fabricants com ara Sony Ericsson, HTC, Samsung o Motorola. És, en definitiva, una “botiga dins d’una altra botiga”.

Androidland és un espai interactiu, el que vol dir que el visitant pot tocar i remenar els dispositius, tant smartphones com tablets, per tal de fer-se una idea de les seves capacitats i possibilitats. Ple de robotets verds i jocs, l’espai també comptarà amb l’assistència de personal de suport, identificable per les seves samarretes.

La tasca d’aquest personal serà la mateixa, en essència, que la dels especialistes de les Apple Store, i consistirà en assessorar i ajudar els clients i curiosos, realitzant “proselitisme” de la plataforma de programari de Google i de la tecnologia i els gàdgets electrònics que han sorgit al seu voltant.

La participació directa de Google en la iniciativa és, segons explica la nota de Telstra, anecdòtica, amb prou feines la col·laboració d’uns quants “amics” del personal de Telstra que ha dut a terme la iniciativa i que treballen a la multinacional de Mountain View. Tot i això, cal preguntar-se si la implicació de la companyia del cercador és realment aquesta o el seu paper és més destacat i només està dissimulant per tal de calibrar la reacció del públic.

Si aquesta fos bona, seria possible esperar en el futur una sèrie d’’Android Stores’ repartides per tot el món?

 

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: