Angry Birds a les targes de dèbit

Compartir

Els de Rovio arriben a un acord amb Visa i Kaiku per oferir 5 models de tarja de dèbit inspirades en els personatges del popular videojoc.

Imatge d'una de les noves targes d'Angry Birds

Imatge d’una de les noves targes d’Angry Birds

El marxandatge de tota mena d’objectes relacionats amb els ocellets enfadats abasta noves cotes als Estats Units, d’on ens arriba la notícia que una empresa especialitzada en targes de crèdit traurà una sèrie basada en aquests personatges.

Les noves targes de Kaiku comptaran amb els dissenys de l’Ocell Vermell, l’Ocell Groc, l’Ocell Bomba i els Malvats Porcs Verds. Tindran un cost de 1,91 dòlars mensuals i possibilitat de descomptes diversos, tot orientat al publique juvenil.

D’aquesta manera, Rovio llança una altra modalitat de fer diners que s’afegeix a ninots de peluix, joguines, calçat i coses diverses.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: