Angry Birds arriba a Facebook per Sant Valentí

Compartir

La gent de Rovio han arribat un acord amb Facebook per afegir el seu reeixit joc a la xarxa social i ampliar el ventall lúdic.

Una instantània d'Angry Birds

Una instantània d'Angry Birds

Facebook està en plena guerra amb Google+, tot i que aquesta darrera tenia com a principal atractiu el reeixit Angry Birds, la companyia de Mark Zuckerberg ha contraatacat arribant un acord per tenir també el mateix joc a la xarxa social. D’aquesta manera, Facebook continua al capdavant com la gran xarxa social on s’hi inclouen jocs com Farmville, Cityville, Mafia Wars, etc.

Segons l’analista Ezra Gottheil “sempre hi ha hagut un aspecte social en els jocs, i en els jocs com a part de les xarxes socials. Per descomptat, els venedors d’ambdós tipus de productes han d’aprofitar les sinergies. Així que quan aterra un joc popular en un lloc popular, això és bo per al joc i el lloc“.

Esperem que l’arribada d’Angry Birds a Facebook sigui la més sonada i esperada per a molts.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: