Angry Birds Space no arribarà a Windows Phone

Compartir

En declaracions realitzades a Bloomberg TV, el cap de màrqueting de Rovio va afirmar que la darrera versió de la seva creació més reeixida no arribarà a la plataforma mòbil de Microsoft. Va citar com a motiu la dificultat que suposa l’haver de reescriure tot el programa, però em pregunto si no es deu més a una estratègia impulsada per una tercera part.

Angry Birds Space

Angry Birds Space

A hores d’ara, allò que decanta la compra d’un smartphone o un altre és, en molts casos, les aplicacions de les que podrem gaudir amb ell, i no hi ha cap mena de dubte que l’oci en els dispositius mòbils és molt important. Essent Angry Birds el joc per excel·lència que ara fa les delícies dels consumidors, que falti en una plataforma de programari determinada, pot suposar un llast per a aquesta plataforma, i això és el que passa amb Windows Phone.

En recents declaracions a Bloomberg TV, el cap de màrqueting de Rovio va afirmar que de moment no hi ha plans per a migrar la darrera aventura dels “pardals enfadats”, Angry Birds Space, a Windows Phone 7. Segons alguns analistes, això pot ser un inconvenient gens menyspreable per a Microsoft i Nokia, que és el fabricant que aposta principalment per tal plataforma de programari.

Es dóna la circumstància que la primera aventura dels Angry Birds és número u a la botiga d’aplicacions de Microsoft per a Windows Phone 7, fet que ha dit alguns analistes a concloure que l’actual desinterès de Rovio per aquesta plataforma és degut al fet que no li veuen futur i, per tant, no esperen guanyar diners amb ella, pel que no es molestaran a migrar-hi les seves creacions.

També es parla d’una altra teoria: que algun dels altres contendents en la “guerra” dels sistemes operatius mòbils ha posat condicions o diners sobre la taula per a què aquesta migració no es faci efectiva, dificultant així el progrés comercial de Windows Phone.

Actualització: el CEO de Rovio desmenteix aquestes declaracions i afirma que la companyia que dirigeix si que està treballant en el port d’Angry Birds Space a Windows Phone.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: