APP Circus present al Mobile World Congress

Compartir

Després del CES el següent esdeveniment internacional és a casa. Barcelona esdevindrà capital internacional durant 4 dies i APP Circus farà l’entrega de premis durant el congrés.

Apunta’t la data, el 27 de Febrer durant el Mobile World Congress 2012 de Barcelona els premis de l’APP Circus tornen a la capital.

El Mobile World Congress 2012 marca el final de l’any a AppCircus i reuneix els guanyadors de més de 30 països d’arreu del món. Tots vosaltres tindreu la sort de poder compartir una tarda amb aquests elegits. AppCircus és el punt d’inici de la comunitat de desenvolupadors durant el Mobile World Congress de Barcelona.

La data dels Mobile Premier Awards 2012 serà el 27 de febrer durant el Congrés com tots sabeu, el registre a l’esdeveniment s’obrirà aviat. El lloc de la gala aquest any és la sala Apolo, una joia del disseny de saló de ball clàssic. A 5 minuts de la fira no teniu cap excusa per no deixar-se caure a la gala.

La gala començarà a partir de les 19:00 i una vegada més reunirà als millors desenvolupadors a un dels millors indrets de Barcelona. La màgia s’ajunta amb l’excel-lència per portar el millor en l’any de renovació del Mobile World Congress a Barcelona capital.

Nosaltres com a mitjà de comunicació farem l’esdeveniment en directe tal com estem fent l’event de Las Vegas, el CES.

Pàgina de la gala, Mobile Premier Awards

Sala Apolo

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: