App permet reutilitzar un vell iPhone o iPad com a càmera de seguretat

Compartir

Compta amb detecció de moviment, i la companyia productora ven accessoris hardware per als terminals com un trípode per poder mantenir l’iPhone amb la càmera apuntant a on ens interessi.

Un exemple de la funcionalitat de detecció de moviment

Un exemple de la funcionalitat de detecció de moviment

De tant en tant ens passa: canviem el nostre smartphone, que ja jutgem massa antic com per a poder executar còmodament les apps que necessitem, i ens trobem amb el problema que ens paguen poc pel nostre anterior terminal, però que tampoc sabem què fer amb ell tot i que ens agradaria conservar-lo. A vegades, aquests aparells acaben com a reproductors d’àudio/vídeo, discos durs portàtils si disposen de prou emmagatzemament, o fins i tot com a telèfons secundaris per quan anem a la platja, d’excursió o a altres entorns en què el terminal nou podria córrer perill a causa de la pols, líquids o inclemències meteorològiques. Ara, i per als posseïdors d’un terminal mòbil d’Apple (iPhone i iPad) ja hi ha una altra opció: convertir-lo en càmera de seguretat.

Presence by People Power és una app per a iPhone/iPad que permet transformar aquest dispositiu en una càmera IP, les imatges de la qual són accessibles des d’altres dispositius com, per exemple, el telèfon mòbil que portem tothora a la butxaca.

Es pot configurar per a què detecti moviment i ens avisi, convertint-se d’aquesta manera en una càmera de seguretat molt econòmica, tenint en compte que el preu d’un complet sistema de videovigilància no arriba a ser car, però tampoc és barat.

A través de l’aplicació, la companyia productora també ven una sèrie d’extres de maquinari que ajuden a fer-la més útil facilitant la tasca de muntar un sistema de videovigilància, com ara trípodes, carcasses, o lents d’augment per situar davant de l’objectiu de la càmera.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: