Apple actualitza l’iPad 9,7″ Retina de quarta generació

Compartir

Preu més baix per a un dispositiu que deixa gairebé tota la gamma de tauletes tàctils de la companyia amb pantalla Retina.

El renovat iPad de 9,7″ amb pantalla Retina pren el relleu de l’iPad 2 en el catàleg de la companyia de la poma mossegada, baixant el preu fins als 379 euros en la seva versió amb connectivitat Wi-Fi, i 499 si li afegim la connexió a xarxes 4G per LTE.

Amb aquest moviment, Apple es queda amb quatre models de tablet al mercat: dos Mini (un sense pantalla retina i un altre amb ella), aquest iPad de quarta generació, i l’iPad Air, tots dos amb la pantalla Retina.

L’iPad de quarta generació disposa de pantalla Retina de 9,7 polzades, xip A6X, connexió Wi-Fi ultraràpida, càmera iSight de 5 Mpx. amb gravació de vídeo a 1080p (HD), i càmera FaceTime HD.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Apple actualitza l’iPad 9,7″ Retina de quarta generació
Valoreu aquesta publicació

Guillem Alsina
Periodista freelance especialitzat en noves tecnologies, redactor d'YCOM.cat
Etiquetes: