Apple actualitza l’iPad 9,7″ Retina de quarta generació

Compartir

Preu més baix per a un dispositiu que deixa gairebé tota la gamma de tauletes tàctils de la companyia amb pantalla Retina.

El renovat iPad de 9,7″ amb pantalla Retina pren el relleu de l’iPad 2 en el catàleg de la companyia de la poma mossegada, baixant el preu fins als 379 euros en la seva versió amb connectivitat Wi-Fi, i 499 si li afegim la connexió a xarxes 4G per LTE.

Amb aquest moviment, Apple es queda amb quatre models de tablet al mercat: dos Mini (un sense pantalla retina i un altre amb ella), aquest iPad de quarta generació, i l’iPad Air, tots dos amb la pantalla Retina.

L’iPad de quarta generació disposa de pantalla Retina de 9,7 polzades, xip A6X, connexió Wi-Fi ultraràpida, càmera iSight de 5 Mpx. amb gravació de vídeo a 1080p (HD), i càmera FaceTime HD.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: