Apple adquireix Particle

Compartir

La companyia de Cupertino adquireix una consultora creativa especialitzada en Aplicacions web HTML5.

El passat mes de setembre, Apple va adquirir Particle, una petita empresa amb seu a San Francisco especialitzada en el desenvolupament de solucions web i projectes de màrqueting en HTML5.

Particle es defineix de la següent manera: “Malgrat que l’HTML5 i el motor de renderitzat WebKit han conduït l’experiència web en dispositius com l’iPhone, iPad i Android, és cada cop més baixa la denominació comuna en la web amb navegadors d’escriptori de nova generació com Chrome de Google i Safari d’Apple. Particle ha optat per centrar-se en aquesta tecnologia tan intensament perquè creiem que aviat serà el motor de renderitzat d’un nou univers d’aplicacions lleugeres integrades en descodificadors i consoles de jocs amb Chrome OS, Android i dispositius de qualsevol tipus”.

Es desconeixen els termes financers de l’operació.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: